Preguntes Freqüents

 Preguntes freqüents BOTIGA DE CALÇOTS

Hortànic fa entregues a tot Catalunya i a la resta de l’Estat Espanyol. Per a altres destinacions europees, contacteu-nos a: info@hortanic.com o bé per telèfon 676.640.216

1. Com puc tornar un article?

A través del nostre apartat “Contacte” omplint el formulari amb el motiu del canvi i / o devolució. T’especificarem en quina direcció hauràs de tornar l’article. L’enviament anirà a càrrec del client. Els articles han d’estar en perfecte estat i amb el seu corresponent comprovant de compra.

 

2. Quin és el termini per poder realitzar un canvi / devolució?

El termini per a qualsevol canvi / devolució és de 1 dia a partir de la recepció de la comanda.

 

3. He de pagar alguna cosa pel meu canvi / devolució?

Hauràs de pagar. L’enviament anirà a càrrec del client tal com apareix en la resposta “Com puc tornar un article?”

 

4. Què passa si m’arriba un article defectuós?

A  HORTÀNIC som rigorosos quant al nostre control de qualitat però tot i així pot haver-nos passat per alt algun detall. En cas que l’article arribi amb mal estat procedirem a canviar-te’l o tornar-te l’import (segons prefereixis). SENSE COST.  Entendrem com “mal estat” qualsevol tipus d’indici que faci que el producte no sigui consumible

 

5. Com rebré l’import de la meva devolució?

Un cop aprovada la devolució, rebràs l’import per transferència bancària.

 

6. Quan rebré l’import de la meva devolució?

Després d’aprovar la devolució i confirmat el seu estat defectuós rebràs un email de confirmació indicant que l’import s’abonarà al compte en uns dies. Recorda que l’abonament a la targeta de crèdit depèn sempre de la teva entitat bancària.

 

7. Com he de fer si l’import de la meva devolució és incorrecte?

Posant-te en contacte amb nosaltres a l’apartat “Contacte” omplint el formulari o trucant al nostre número d’atenció al client, solucionarem el problema el més aviat possible. HORTÀNIC es reserva el dret de rebutjar devolucions comunicades o enviades fora del termini fixat, o articles que no mostrin cap deteriorament. 

 

8. Quant pagaré de despeses d’enviament?

Les despeses d’enviament es pagaran al moment de fer la comanda. Per enviaments a fora de l’Estat Espanyol, consultar.

 

9. Quant trigarà a arribar la meva comanda?

Els terminis de lliurament depenen de la destinació on es lliurin. Per a enviaments nacionals (excepte Balears, Canàries, Ceuta i Melilla, ons’amplia a 7 dies) d’1 a 3 dies laborables. Per entregues a l’extranger consulteu en el nostre nº d’atenció al client 676.64.02.16.

Pots rebre en la direcció que triïs: domicili, treball, etc. (mai en apartat de correus). Recorda que és convenient que facilitis l’adreça on probablement et trobis en horari laborable en els dies següents a la teva compra o en una direcció en la qual es trobi algú per rebre la teva comanda.

10. Puc seguir l’estat de la meva comanda? Com?

Sí, enviant-nos un correu electrònic a info@hortanic.com. Aquí t’informarem de l’estat de la teva comanda, ja sigui per enviaments provincials, nacions o internacionals. 

 

11. Què passarà si en el moment del lliurament no troben a ningú?

Els nostres repartidors es posaran en contacte amb tu a través del número de telèfon que ens has facilitat. Si després de 2 intents no aconsegueixen entregar-te la comanda en mà, et notificaran la botiga més propera perquè  vagis a recollir-la dins el termini de 2 dies.

 

12. Quina forma de pagament puc utilitzar per realitzar la meva compra?

Disposem dels següents mitjans de pagament: Visa, Visa electron, Mastercard, American Express. Segueix les instruccions de compra de la secció “Botiga” i fes la teva comanda correctament. 

 

13. Quines són les condicions de pagament?

Tots els nostres comandes són servides un cop es rep el pagament dels mateixos. Per a tots els pagaments el nostre web compta amb una passarel·la de pagament protegida mitjançant connexió segura. Les dades es transmeten de forma encriptada SSL. Per al pagament amb Visa i Mastercard només s’acceptaran transaccions CES (Comerç Electrònic Segur). Després de verificar que la targeta està adherida al sistema CES, el sistema contactarà amb el banc que l’ha emès perquè el comprador autoritzi la compra. Quan el banc confirmi l’autenticitat, s’efectuarà el càrrec a la targeta. En cas contrari la comanda serà cancel·lada. 

 

14. Per quina raó pot ser rebutjada la meva targeta de crèdit?

La teva targeta pot ser rebutjada per una de les següents raons:

a) La targeta pot estar caducada. Comprova que la teva targeta no excedeixi la data de validesa.

b) Potser s’hagi arribat al límit de la targeta. Consulta amb el teu banc que la targeta no hagi excedit l’import permès per efectuar compres.

c) Potser alguna dada introduïda sigui incorrecta. Comprova que hagis omplert correctament tots els camps necessaris.

d) Potser no disposis encara de les claus per poder operar per Internet. En aquest cas, et recomanem que provis una segona vegada.