Nosaltres

HORTÀNIC és un equip de persones que compartim la passió, la dedicació i el servei a la natura, a l’agricultura i a les persones de l’entorn més proper: el nostre ecosistema.

Treballem per produir i comercialitzar aliments ecològics del nostre hort, amb filosofia Slow Food. El nostre objectiu és oferir un producte de qualitat, fresc, genuí i de proximitat. I el que és més important: els nostres aliments no porten additius i provenen del conreu mimat i de secà de les nostres terres. I com a tota empresa de producció agrícola, tenim un producte estrella que ens diferencia de la resta cada temporada (tardor/hivern i primavera/estiu). En primer lloc el nostre ECO-CALÇOT, amb el que som especialistes! L’acompanya a la seva temporada el tomàquet de penjar; inigualable de sabor i rendiment. I a la temporada estival, les nostres estrelles son la cirera i el préssec, magnífics plaers dolços de la nostra terra mediterrània.

Posem a disposició de les persones i/o col·lectius productes excel·lents a preus assequibles, oferint sempre un servei de qualitat i de proximitat a l’alçada dels nostres clients. A HORTÀNIC hi posem el cor. Treballem en xarxa dins l’àmbit geogràfic dels Països Catalans, en particular, i de la Península Ibérica i de tota la Unió Europea, en general.

- Coneix millor a l’ EQUIP H

Marc Bargalló, amant etern del camp

Tècnic agrònom i gran amant de la “vida a pagès”, en Marc és el ratolí que tot ho furga. Tafaner i pere-punyetes des que va néixer, aquest pagès emprenedor es fot per tot arreu. Ell és el cul inquiet que des de petit ha estat prop de l’entorn agrari i el viu amb vocació i visió de futur. Tant és així que no dubta en afirmar que “la funció del pagès per a la vida en societat és bàsica i important perquè som territori i som paisatge; som el que sentim i som el què mengem”. I és que en Marc, com el rosegador, no sap viure lluny del rebost a l’hivern, ni lluny dels camps a l’estiu, sense compartir-ne els seus aliments.

produccio@hortanic.com

Daniel Aguilera, el noi HORTÀNIC

És el seny que equilibra la balança. En Daniel treballava en una empresa vinculada al sector bancari fins que un dia va sentir la crida del camp. Era com una veu que el transportava cap els records de la infància, època en la qual ja va viure a pagès. Totalment absort per aquella veu, en Daniel va deixar l’empresa i amb ella la vida que l’ofegava per raure en el nostre bressol. Ell és “el fabulós” d’HORTÀNIC, a més d’un magnífic comercial. Tot un relacions públiques que ha trobat el seu lloc tant prop del camp com de casa vostra. En Dani és “l’Home del Sac” i, vés amb compte, que el porta ple de delícies ecològiques: quan truqui a casa teva, posa-li la catifa vermella.

comercial@hortanic.com

Sílvia Ollé, tauró de les finances

La nostra tauró de les finances, la mestressa del pressupost des de l’hort a la cistella. Seriosa com un mussol amb els números i divertida i atrevida amb els que la coneixen millor, la Sílvia també té les arrels al camp i reconeguda solera pagesa. Però també, després de formar fila uns anys al servei de la banca, va sentir aquella alenada d’aire que de sobte la xuclava de retorn al contacte amb la terra. Dominadora dels terrenys burocràtics i amb l’embranzida d’aquesta espiral que la guia, la Sílvia s’encarrega de controlar el correcte funcionament de l’activitat comercial i cuida la major de les nostres perles: la vocació d’oferir un servei excel·lent i de veritable proximitat.

administracio@hortanic.com